Αναβαθμίσεις Κατασκευαστών

  Τα OnePlus 3 και 3T αναβαθμίζονται σε Oxygen OS 4.1 βασισμένο σε Android 7.1 Nougat


  Το Android 7.0 Nougat είναι σε φάση που προωθείται σιγά σιγά από τους OEM κατασκευαστές στις συσκευές τους. Δεν αναφέρουμε την έκδοση Android 7.1 Nougat μιας και αυτή η έκδοση είναι σε ελάχιστες συσκευές που είναι οι Nexus και οι Pixel συσκευές. Βέβαια από εδώ και πέρα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και την OnePlus.

  ”Περισσότερα...”

  Ποια είναι η εμπειρία σας μετά την αναβάθμιση των Samsung S7 / S7 Edge σε Android 7.0 Nougat;

  Samsung S7 / S7 Edge Nougat
  Η Samsung από την αρχή του χρόνου προσπαθεί να φέρει όσο πιο γρήγορα μπορεί το Android 7.0 Nougat στις ναυαρχίδες, τις δύο τελευταίες. Ο λόγος για τα Samsung Galaxy S6/S6 Edge και Samsung S7 /S7 Edge. Στην χώρα μας η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε αρκετές συσκευές ενώ περιμένουμε σύντομα και τις υπόλοιπες. Τα Samsung S7/S7 Edge κατά κύριο λόγο έχουν την μερίδα του λέοντος για τις αναβαθμίσεις μιας και οι αναβαθμίσεις των S6/S6 Edge ίσως πάρει λίγο παραπάνω. Συγκεκριμένα η αναβάθμιση των S6/S6 Edge θα εμφανιστούν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του  έτους. 

  ”Περισσότερα...”

  Η OnePlus ρολάρει το Oxygen OS 4.0.2 χωρίς ακόμη να διορθώνει το πρόβλημα με το WIFI

  oneplus-3-h
  Το OnePlus 3/3T τελευταία στιγμή για το πριν την έναρξη του νέου έτους, κατάφερε και ρόλαρε το Oxygen OS 4 βασισμένο σε Android 7.0 Nougat. Παρά την μεγάλη χαρά που επικράτησε στους κατόχους των συγκεκριμένων συσκευών για την νέα ενημέρωση, δεν άργησαν τα προβλήματα όπως αναμενόταν. Σε πρώτη φάση να πούμε πως ο Kernel του OnePlus 3/3T εντοπίστηκε να είναι beta kernel και ακατάλληλος για βασική χρήση. Αυτό σημαίνει πως η OnePlus ήθελε με οποιοδήποτε κόστος, η νέα έκδοση Oxygen OS να βγει στον αέρα. Το αποτέλεσμα αυτού είναι η εταιρία να ψάχνεται για να διορθώσει την προσωρινή ROM που ρόλαρε στους κατόχους των συσκευών αυτών. Με λίγα λόγια, όλοι οι κάτοχοι OnePlus 3/3T είναι ουσιαστικά beta testers, οι οποίοι έχουν πάρει μέρος σε αυτό το πρόγραμμα χωρίς να το γνωρίζουν επί της ουσίας.

  ”Περισσότερα...”

  Η Samsung ανακοίνωσε την λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat

  λίστα Samsung Android 7.0 Nougat androidmagazine.gr
  Πριν λίγο καιρό είδαμε τις πρώτες Samsung Galaxy S7 / S7 Edge συσκευές να αναβαθμίζονται σε Android 7.0 Nougat που ανήκουν σε beta testers. Οι συγκεκριμένοι χρήστες είχαν λάβει μέρος στο beta πρόγραμμα της Samsung ώστε να την "βοηθήσουν" ώστε η τελική έκδοση να είναι όσο γίνεται πιο άρτια. Τώρα πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η αναβάθμιση και στους υπόλοιπους χρήστες πλημμυρίζοντας με χαρά για την ένα έκδοση. Μετά από τα S7 / S7 Edge περιμέναμε την Samsung να μας ανακοινώσει την λίστα με τις προθέσεις της και για παλιότερες συσκευές. Έτσι και έγινε.

  ”Περισσότερα...”

  Τα Samsung Galaxy S7 / S7 Edge αναβαθμίζονται νωρίτερα σε Android 7.0 Nougat

  samsung-galaxy-s7-and-s7-edge-nougat-update
  Με την έλευση του 2017, ένα πράγμα απέμεινε και είναι Must. Η αναβάθμιση των περσινών ναυαρχίδων σε Android 7.0 Nougat. Την αρχή την έκανε η OnePlus όπου παραμονές πρωτοχρονιάς, ξεκίνησε την αναβάθμιση των OnePlus 3 και 3T σε Android 7.0 Nougat. Η επόμενη εταιρία που περιμένουμε και από αυτή την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat, είναι η Samsung με τα Galaxy S7 / S7 Edge. Η Samsung έχει ανακοινώσει στις 17 Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην αναβάθμιση. Όμως η Samsung ξεκίνησε νωρίτερα.

  ”Περισσότερα...”

  Ξεκινάει σήμερα η αναβάθμιση των OnePlus 3 και 3T συσκευές σε Android Nougat

  Τεσσερις μήνες μετά την έλευση του Android Nougat και ύστερα από σωρεία ανακοινώσεων, η OnePlus κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε. Και αυτό δεν είναι άλλο από την υποσχόμενη αναβάθμιση των συσκευών της σε Android Nougat.

  ”Περισσότερα...”

  Αναβάθμιση των Sony Xperia X και X Compact σε Android 7.0 Nougat

  Sony Xperia X Nougat
  Η Sony με την ανακοίνωση του Android 7.0 Nougat ανακοίνωσε και τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε αυτή την έκδοση. Έτσι είχαμε πριν λίγες βδομάδες τις πρώτες δύο συσκευές που αναβαθμίστηκαν σε Android 7.0 Nougat, τα Xperia X Performance και XZ. Τώρα σειρά έχουν τα Xperia X και X Compact.

  ”Περισσότερα...”

  Δεύτερη αναβάθμιση για το OnePlus 3T σε Oxygen OS 3.5.4

  oneplus-3t- Oxygen os-354-update-01
  Δεν έχει περάσει παρά λίγος καιρός που ανακοινώθηκε το OnePlus 3T, και το δεύτερο update εμφανίστηκε. Έτσι έχουμε την έκδοση Oxygen OS 3.5.4 και θα ξεκινήσει από σήμερα την διάθεσή του. Δυστυχώς ακόμα η έκδοση είναι βασισμένη στο Android 6.0 Marshmallow.

  ”Περισσότερα...”

  Ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις σε Android 7.0 Nougat για Sony Xperia X Performance και XZ

  android-nougat-n-sony-x perfomance
  android-nougat-n-sony-x perfomance

  Το Android 7.0 Nougat έχει ανακοινωθεί εδώ και τρεις μήνες όπου πρώτα οι Nexus συσκευές πήραν την αναβάθμιση. Σειρά έχουν οι OEM κατασκευαστές όπου μέσω του AOSP κώδικα, να προχωρήσουν στην ανάπτυξη του λογισιμικού αυτού για να το προωθήσουν στις συσκευές τους. Ένας από αυτούς τους κατασκευαστές είναι και η Sony όπου ξεκίνησε την διάθεση του Android 7.0 Nougat στα Sony Xperia X Performance και XZ.

  ”Περισσότερα...”

  Ξεκίνησαν τα beta builds Oxygen OS βασισμένο σε Android 7.0 Nougat για το OnePlus 3

  OnePlus 3 android-nougat
  Το OnePlus 3 καθώς και το OnePlus 3T είναι δύο συσκευές οι οποίες το καλοκαίρι η πρώτη έκανε αίσθηση με τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και την καλή τιμή διάθεσης. Η δεύτερη ακολούθησε την ίδια τακτική  ώστε να τραβήξει κουπί το επόμενο εξάμηνο ώστε η εταιρία να έχει μία ναυαρχίδα με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή του είναι στα ίδια επίπεδα. Πέρα των καλών τεχνικών χαρακτηριστικών, οι χρήστες ασχολούνται και με το λογισμικό. Η Κινέζικη εταιρία έχει δηλώσει πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα αναβαθμιστούν και οι δύο συσκευές σε Android 7.0 Nougat.

  ”Περισσότερα...”

  Το OnePlus 3 παίρνει μία μικρή αναβάθμιση, όχι όμως αυτή πάνω σε Android 7.0 Nougat

  oneplus-3-h
  Και ενώ οι κάτοχοι των OnePlus 3 συσκευών αναμένουν με μεγάλη ανυπομονεσία την έκδοση Oxygen OS που θα είναι βασισμένη σε Android 7.0 Nougat μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη, έχουμε ένα μίνι update που προσθέτει νέα στοιχεία που τα βρίσκουμε ενδιαφέροντα.

  ”Περισσότερα...”

  Το Android 7.0 Nougat είναι στα σκαριά για το OnePlus 3

  oneplus3
  Η OnePlus φημίζεται τόσο για το καλό hardware σε ελκυστική τιμή, συνήθως τα μισά από αυτά που κοστίζουν ναυαρχίδες γνωστών OEM κατασκευαστών αλλά φημίζονται επίσης και για τις καθυστερημένες ενημερώσεις που ουσιαστικά είναι το μοναδικό πλήγμα της OnePlus. Σίγουρα έχει υπάρξει μία πρόοδο σε αυτό μιας και πρόσφατα τα OnePlus 3 και OnePlus X αναβαθμίστηκαν σε Android 6.0 Marshmallow αλλά και ότι οι δύο ομάδες ανάπτυξης λογισμικού ένωσαν τα δεσμά τους για ακόμη πιο γρήγορες ενημερώσεις. 

  ”Περισσότερα...”

  Διαθέσιμες ενημερώσεις Community Builds για OnePlus 3 και OnePlus X

  ap_resize.php2
  Η OnePlus μετά την επανεκκίνηση της διάθεσης OnePlus3 συσκευών στην Ευρώπη καθώς επίσης την πρόθεσή της να ενώσει τις δύο ομάδες προγραμματισμού ανεβάζει ρυθμούς φέρνοντας νέες ενημερώσεις για τις OnePlus 3 και OnePlus X συσκευές.

  ”Περισσότερα...”

  Ανακοινώθηκε οι λίστα των HTC συσκευών που θα αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat

  HTC-Android-Nougat-update-schedule-01
  Μετά την ανακοίνωση της διάθεσης του Android 7.0 Nougat, σειρά έχουν οι OEM κατασκευαστές να ανακοινώσουν τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση Android. Αυτή την φορά η HTC πήρε την σκυτάλη.

  ”Περισσότερα...”

  Διαθέσιμη ενημέρωση σε Oxygen 3.5 Community Edition για OnePlus3

  oxygen-os-oneplus-710x364
  Η OnePus προχώρησε στην διάθεση μίας ενημέρωσης. το Oxygen 3.5 Community edition για το OnePlus 3 μιας και η προηγούμενη ενημέρωση είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

  ”Περισσότερα...”

  Λίστα των Sony συσκευών που θα πάρουν Nougat 7.0

  nougat7_0
  Με την επισημοποίηση της νέας έκδοσης Android 7.0 Nougat, σιγά σιγά οι OEM κατασκευαστές θα βγάζουν την λίστα των συσκευών που προτίθεται να αναβαθμίσουν στην τελευταία έκδοση Android.

  ”Περισσότερα...”

  Το LG G2 θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1 Lollipop

  lgg2
  Σύμφωνα με αναφορές μηχανικού ανάπτυξης λογισμικού της LG, το LG G2 μέσα σε διάστημα 2 μηνών θα πάρει επίσημα την αναβάθμιση για την έκδοση 5.1.1 παρακάπτοντας την αναβάθμιση σε Android 5.1. 

  ”Περισσότερα...”

  Το LG G Flex 2 ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 5.1.1 Lollipop

  LG-G-Flex-2
  Το LG Flex 2 ξεκίνησε στην Αμερική να αναβαθμίζεται σιγά σιγά σε Android 5.1.1 Lollipop όπως συνέβει και στην Κορέα.

  ”Περισσότερα...”

  Το Sony Xperia Z3 εμφανίζεται σε βίντεο να τρέχει Android 5.1.1 Lollipop

  image

  Και ενώ η Sony ετοιμάζει ενημερώσεις σε Android 5.0.2 Lollipop για τις συσκευές Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR & Xperia Tablet, ενα βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου δείχνοντας ένα Sony Xperia Z3 να τρεχει Android 5.1.1 Lollipop.

  ”Περισσότερα...”

  Το LTE Motorola Moto E (2015) αναβαθμίζεται σε Android 5.1 Lollipop

  moto3lte2015
  Εδώ και λίγες ώρες έχει ξεκινήσει να διατίθεται η αναβάθμιση σε Android 5.1 Lollipop για το LTE μοντέλο του Motorola Moto E (2015) με αριθμό μοντέλου XT 1527. Αρκετοί χρήστες μέχρι στιγμής, έχουν αναφέρει πως η αναβάθμιση της συσκευής τους έχει ξεκινήσει αριθμό έκδοσης της αναβάθμισης  23.11.15.

  Το Motorola Moto E (2015) είναι από τα πολύ καλά value for money smartphone παραθέτοντας καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή τα οποία είναι υπεραρκετά για να σάς βγάλει ασπροπρόσωπους στην καθημερινή σας χρήση. Το LTE μοντέλο που αναβαθμίζεται σε Android 5.1 Lollipop, είναι πιο ενισχυμένο στα τεχνικά του χαρακτηριστικά από το μοντέλο με το 3G, και συγκεκριμένα το LTE μοντέλο διαθέτει για Soc τον Snapdragon 410 ενώ το 3G μοντέλο διαθέτει για Soc τον Snapdragon 200. Να πούμε ένα μπράβο για άλλη μία φορά στην Motorola που παραθέτει τα σχεδόν τελευταία update του Android στις συσκευές της.

  via

  ”Περισσότερα...”

  Το HTC One M7 Google Play Edition αναβαθμίζεται σε Android 5.1 ( OTA download link)

  Η HTC παρά την ενημέρωση που μάς είχε δώσει για το HTC One M7 Google Play Edition ότι θα αναβαθμιζόταν σύντομα σε Android 5.1 Lollipop, άργησε λιγάκι αλλά τα κατάφερε.

  htconem7gpe

  Έτσι έχουμε την αναβάθμιση του συγκεκριμένου Google Play edition smartphone σε Android 5.1 Lollipop, το οποίο κακώς δεν είναι αναβαθμισμένο σε Android 5.1.1 που περιλαμβάνει και το fix του Memory Leak. Παρακάτω σάς παραθέτουμε και το OTA link για να κάνετε την αναβαθμιση χωρίς να περιμένετε την OTA αναβάθμιση.

  5.0.1 -> 5.1: m7_google LMY47O from LRX22C

   

  via

  ”Περισσότερα...”

  Το Samsung Note II θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop σε ορισμένες περιοχές

  note2lollipopΚαι ενώ η Samsung αναβαθμίζει σιγά σιγά αρκετές συσκευές της, η μόνη συσκευή που έχει γίνει ενδιαφέρον από άποψη αναβάθμισης, είναι το Samsung Note II. Η συγκεκριμένη συσκευή είχε ακουστεί πριν λίγους μήνες ότι θα πάρει την αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι σε αυτό ή να έχουμε δει κάποια πρόοδο.

  Έτσι ύστερα από καιρό, μάς έρχονται καλά νέα όπου το Samsung Note II θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop αλλά η αναβάθμιση θα γίνει σε συγκεκριμένες περιοχές. Σε πρώτη φάση η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη στην Δανία. Μετά από μερικούς μήνες η αναβάθμιση θα φτάσει και σε άλλες περιοχές όπως το Μαρόκο και Πορτογαλία. Αναμένουμε τις προσεχείς μέρες μήπως ο αριθμός των χωρών αυξηθεί και συμπεριληφθεί και η χώρα μας σε αυτές.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το Samsung Galaxy S6 αναβαθμίζεται σε Android 5.1.1 Lollipop


  Και ενώ περιμένουμε σύντομα στις συσκευές μας την αναβάθμιση σε Android 5.1.1 το οποίο όπως σάς είχαμε δηλώσει παλιότερα, θα διορθώσει το Memory Leak, τα ευχάριστα νέα της αναβάθμισης δεν έρχονται από την Google αλλά από την Samsung. Τι εννοούμε;

  Εμφανίστηκε ένας κάτοχος του Samsung Galaxy S6 να δέχεται μία νέα ενημέρωση στην συσκευή του μέσω OTA η οποία είναι η Android 5.1.1 Lollipop. Ο κάτοχος της συσκευής αναφέρθηκε ότι η συσκευή του ρολάρει καλύτερα. Τελικά κάτι γίνεται τελευταία με την Google μιας και οι Nexus συσκευές της μένουν πίσω.
  Καλή δουλειά από την Samsung που την βλέπουμε να είναι πολυ άμεση στις ενημερώσεις των συσκευών της, τις τελευταίες πιο πολύ.

  via

  ”Περισσότερα...”

  Το Samsung Galaxy S Tab 8.2 αναβαθμίζεται σε Android Lollipop


  Η Samsung συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις αναβαθμίσεις των συσκευών της σε Android Lollipop. Επόμενη συσκευή, το Samsung Galaxy Tab S 8.4 και των 2 εκδόσεων της δηλαδή αυτό με το LTE και με WIFI.

  Η πρώτη χώρα που θα λάβει την ενημέρωση είναι η Νότια Κορέα και αναμένουμε σύντομα να επεκταθεί η αναβάθμιση και σε άλλες χώρες παγκοσμίως. Η έκδοση Android που θα έχει η συσκευή είναι το Android 5.0.2 Lollipop.

  Πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Τα Sony Xperia T2 Ultra και Xperia C3 αναβαθμίζονται σε Android 5.0.2 Lollipop


  Η αναβάθμιση σε Android Lollipop για την Sony ξεκινάει και για άλλα 2 μοντέλα τα οποία δεν συγκαταλέγονται στην σειρά Ζ όπως είχε αναφερθεί παλιότερα. Ο λόγος για τα Sony Xperia T2 Ultra και το Xperia C3.

  ”Περισσότερα...”

  Ξεκίνησε η αναβάθμιση του OnePlus One σε Cyanogen 12


  Πριν τρεις μέρες σάς είχαμε ενημερώσει ότι πολύ σύντομα θα ξεκινούσε η ενημέρωση του OnePlus One σε Cyanogen 12. Έτσι πλέον όλοι οι κάτοχοι του OnePlus One θα μπορούν να βρουν μία διαθέσιμη προς κατέβασμα αναβάθμιση που δεν είναι άλλη από το Cyanogen 12.

  ”Περισσότερα...”

  Τα LG G Pad 7, 8, 10.1 θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop στις 12 Απριλίου


  Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει αύριο την Κυριακή του Πάσχα αρκετούς κατόχους LG tablet  της σειράς G Pad. Συγκεκριμένα, τα LG G Pad 7, 8, 10.1 θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop. Αυτή η αναβάθμιση έρχεται σαν συνέχεια της αναβάθμισης από την Google του LG G Pad 8.3 Google Play Edition που αναβαθμίστηκε στην έκδοση Android 5.1 Lollipop.

  Η αναβάθμιση των LG G Pad 7, 8, 10.1 προς το παρόν δεν ξέρουμε ποια έκδοση θα πάρει. Συνήθως, οι συσκευές οι οποίες τρέχανε έκδοση Kit Kat και κάτω, αναβαθμίζονται συνήθως στην έκδοση Android 5.0.2 Lollipop. Μόνο η Motorola κατάφερα στης πρώτης γενιάς συσκευές της να τις αναβαθμίσει κατ' ευθείαν στην Android 5.1 Lollipop προσπερνώντας την 5.0.2. Η LG αύριο Κυριακή του Πάσχα, εκτός από την OTA (Over the Air) ενημέρωση, θα αναρτήσει και τα images για να περάσουν όσοι χρήστες ανυπομονούν για το Lollipop μέσα από τον υπολογιστή τους την τελευταία έκδοση.

   

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το Samsung Galaxy S6 edge αναβαθμίζεται σε Android 5.0.2 Lollipop


  Έχοντας ανοίξει τις πύλες του η Samsung στην Ολλανδία για την καινούργια ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S6 και S6 edge, η Samsung μάς εκπλήσει ακόμα μία φορά ευχάριστα παρέχοντας αναβάθμιση στο Samsung Galaxy S6 Edge στο Android 5.0.2 Lollipop.

  Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 250MB και η απήχηση της αναβάθμισης αφορά την καλύτερη ανταπόκριση της touchscreen οθόνης, προσθήκη νέων λειτουργιών στον επεξεργαστή εικόνας, καλύτερη συμβατότητα με αξεσουάρ καθώς και βελτιστοποίηση του γραφικού περιβάλλοντος. Παρά την αναβάθμιση, υπάρχουν ήδη κάποια προβληματάκια που προσπαθεί η Samsung να τα επιλύσει όπως γρήγορη αποφόρτιση μπαταρίας.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το OnePlus One σε λίγες μέρες θα δεχθεί την αναβάθμιση σε Cyanogen 12S


  Ύστερα από την πρώτη εμφάνιση του OxygenOs από την ίδια την εταιρία OnePlus, μαθαίνουμε επίσης ότι σύντομα οι κάτοχοι της συσκευής OnePlus One θα έχουν στα χέρια τους την αναβαθμισμένη έκδοση της Cyanogen

  ”Περισσότερα...”

  Ανακοινώθηκε το OxygenOS από την OnePlus


  Υστερα από μήνες αναβολής της πρώτης εμφάνισης του OxygenOS και διάθεσή της στους κατόχους OnePlus, ανακοινώθηκε χθες το OxygenOs

  ”Περισσότερα...”

  OnePlus One: Ακόμη μία αναβολή για Oxygen OS

  lollipop where

  Και ενώ περιμέναμε από την OnePlus να αρχίσει σήμερα την αναβάθμιση σε CyanogenMod 12S που είναι βασισμένο

  ”Περισσότερα...”

  Το Samsung Galaxy Tab S 10.5 με έκδοση WiFi αναβαθμίζεται σε Android 5.0.2 Lollipop

  Android 5.0.2 rolls out OTA for the Wi-Fi only version of the Samsung Galaxy Tab S 10.5
  Η Samsung επέλεξε την Γαλλία για να προμηθεύσει την αναβάθμιση του Samsung Galaxy Tab S 10.5 της έκδοσης με το WiFi μόνο σε Android 5.0.2 Lollipop. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 930MB οπότε ισχύουν τα κλασικά και για αυτήν την αναβάθμιση, γεμάτη μπαταρία και WiFi δίκτυο για να κατέβει η αναβάθμιση.

  Επιπλέον, έχει αναφερθεί και από άλλους κατόχους εκτός της Γαλλίας να έχουν πάρει την ενημέρωση. Δοκιμάστε την και εσείς πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις->Σχετικά-> Ενημέρωση λογισιμικού ή μπορείτε να το κάνετε με χρήση του Kies με την βοήθεια ενός υπολογιστή.

   

  Πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Η Meizu σκοπεύει να αναβαθμίσει όλες τις συσκευές της σε Android Lollipop

  meizu flyme 5 updates

  Σύμφωνα με μία διαρροή ενός χρονοδιαγράμματος της Meizu, φαίνεται ότι σκοπεύει να αναβαθμίσει τις συσκευές της σε Android 5.0 Lollipop. Συγκεκριμένα, θα αναβαθμίσει τα Meizu MX4 Pro, MX4, MX3, MX2 και M1.

  Από τα παραπάνω έρχεται η εξής έκπληξη και δεν είναι άλλη στο ότι συσκευή που ανακοινώθηκε το 2012 θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop βασισμένο στο Flyme Os που χρησιμοποιεί η Meizu για τις συσκευές της. Αυτό είναι κάτι εκπληκτικό και σημαίνει ότι η τελευταία έκδοση Android είναι ικανή να εγκατασταθεί σε παλιότερες συσκευές αρκεί να το θέλει η κατασκευάστρια εταιρία. Συνήθως δε το κάνουν μιας και θέλουν να προωθήσουν νέες συσκευές.

  Τα Meizu MX4 Pro, MX4, MX3, MX2 σύμφωνα με την φήμη αυτή, θα αναβαθμιστούν τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα κοντά στις 28 του μήνα αυτού. Από την άλλη, το Meizu M1 θα αναβαθμιστεί τον Ιούνιο και υπάρχει και μία πιθανότητα να αναβαθμιστεί εκείνη την περίοδο και το Meizu M1 Note.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Η LG αναβαθμίζει τα G Pad tablet σε Android Lollipop


  Η LG ανακοίνωσε χθες ότι θα ξεκινήσει την αναβάθμιση για τα tablet της σειράς G Pad σε Android Lollipop η οποία θα ξεκινήσει από την Νότια Κορέα και σύντομα η αναβάθμιση θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες.

  Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop είναι τα LG G Pad 8.3, G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1. Να θυμίσουμε ότι το LG G Pad 8.3 Google Play edition έχει αναβαθμιστεί από τον Νοέμβριο σε Android Lollipop. Οι παραπάνω συσκευές είναι δύο ή ενός έτους συσκευές με μέτρια τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι οι αναβαθμίσεις για την LG δεν απευθύνονται μόνο για τις ναυαρχίδες της εταιρίας αλλά και για τις mid-range συσκευές.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το HTC One (M7) δεν θα αναβαθμιστεί στο Android 5.1 Lollipop


  Ύστερα από την ανακοίνωση της νέας έκδοσης Android, της Android 5.1 Lollipop, έρχεται αυτομάτως η συζήτηση ποιες συσκευές θα πάρουν την αναβάθμιση. Υπάρχει και οι ανακοινώσεις ποιες δεν θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση Android.

  Αναφερόμαστε στο HTC One (M7) η οποία δε θα λάβει την Android 5.1 μιας και πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε Android 5.0 Lollipop. Όποιος όμως κατέχει το HTC One (M7) Google Play Edition, τότε τα νέα είναι ευχάριστα μιας και θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση Android στις αρχές Απριλίου.

  πηγή

   

  ”Περισσότερα...”

  To LG L90 αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop


  Ένα από τα πιο προσιτά smartphone της αγοράς της προηγούμενης χρονιάς, το LG L90, αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop. Το συγκεκριμένο smartphone είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά που έμοιαζαν με το LG G2 mini. Συγκεκριμένα, ερχόταν με οθόνη 4.7", στο εσωτερικό του έχει τον Snapdragon 400, 1GB RAM, 8GB εσωτερικό χώρο, 8MP οπίσθια κάμερα, 5MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία χωρητικότητας 2540mAh.

  Η αναβάθμιση έχει χωρητικότητα 780MB, οπότε χρειάζεται να έχετε χώρο στην εσωτερική σας μνήμη και μία καλή σύνδεση στο internet μαζί και με μπαταρία άνω του 50%. Η αναβάθμιση στο Android 5.0 Lollipop όπως συνηθίζεται φέρνει material design και όλα τα καλούδια που έρχονται μαζί.

   

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το OnePlus One σύντομα θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop


  Η OnePlus είναι έτοιμη να δώσει την αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop για το OnePlus One smartphone μέσω OTA (Over the Air). Αυτό έρχεται σαν φυσική συνέχεια αυτών που μάς είχε ενημερώσει ο Carl Pei ότι η ενημέρωση θα έρθει τον Μάρτιο. Σε πρώτη φάση μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες θα έρθει η ενημέρωση σε CyanogenMod 12S που είναι βασισμένη σε Android 5.0 Lollipop.

  Εκτός από την αναβάθμιση της έκδοσης Cyanogen, αναμένουμε και την διάθεση του λειτουργικού της OnePlus, το Oxygen Os που και αυτό θα είναι βασισμένο σε Android Lollipop. Να θυμίσουμε πριν κανά μήνα περίπου μάς είχαν προετοιμάσει για το νέο λειτουργικό βασισμένο στο Android αλλά εν τέλει έγινε μόνο παρουσίαση της ομάδας που θα ασχοληθεί με την αναπτυξη του λειτουργικού έχοντας βασικά στελέχη μέλη της Paranoid ROM.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  OnePlus: Η επίσημη CM12S (Android 5.0) θα έρθει μέσα με τέλη Μαρτίου μαζί με το OxygenOS μέσω OTA


  Ο συνιδρυτής της OnePlus με ένα tweet ανέφερε ότι η εταιρία δεν πρόλαβε το 90-ήμερο μετά την ανακοίνωση του Android Lollipop ώστε να το εισάγει στην συσκευή τους και έτσι θα καθυστερήσει λίγο μέχρι τα μέσα ή τέλη του Μαρτίου.

  Οι εκδόσεις που θα υπάρχει εκείνη την περίοδο είναι της Cyanogen με το CM12S που είναι Lollipop based. Μέχρι στιγμής είναι σε alpha επίπεδο ανάπτυξης η rom αυτή και για αυτό δεν είναι ακόμη έτοιμη σε stable κατάσταση. Τέλος, μαζί με αυτή την ενημέρωση θα έρθει και η καινούργια rom της ίδιας εταιρίας, η OxygenOS που και αυτή έχει βάση το Android Lollipop χωρίς βέβαια να έχουμε δει κάτι για το πως θα μοιάζει όπως μας είχε κάπως ενημερώσει στις 12 Φεβρουαρίου παρουασιάζοντας μόνο το team της που έχει βάση την Paranoid android developers.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  OnePlus: Oxygen OS περιμέναμε να δούμε, το team της μάς παρουσίασε


  Πριν λίγο καιρό, η OnePlus μετά το χωρισμό των δρόμων της με την CyanogenMod, αποφάσισε να προπορευτεί με την δική της ROM που την ονόμασε Oxygen OS. Από τότε, έβγαλε μερικά teaser poster που χρονολογικά αναφερόταν στην 12η Φεβρουαρίου όπου θα γινόταν κάποια αποκαλυπτήρια και συγκεκριμένα πιστεύαμε ότι θα έδινε στο κοινό την νέα ROM η οποία θα ήταν έτοιμη προς διάθεση. Τα χαρακτηριστικά που θα είχε ήταν ότι θα είναι ταχύτατη και χωρίς bloatware.
  Και ενώ φτάνει η 12η Φεβρουαρίου, επήλθε η απογοήτευση μιας και η OnePlus απλά αποκάλυψε το team της που θα ξεκινήσει την ανάπτυξη της νέας ROM με βάση τους χρήστες της. To team της αποτελείται από developers που πρόσφεραν στην Android κοινότητα όπως ο Aaron Gascoigne που ήταν στην Paranoid Android όπως και άλλοι.
  Τέλος, ανακοινώθηκε και το logo της νέας ROM το οποίο δεν ήταν κάτι σπουδαίο, απλά απλό και μινιμαλίστικο. Ίσως θέλει να δείξει την απλότητα της ROM που μπορει να υποθέσει κανείς ότι εξ' αιτίας της απλότητας, θα είναι και γρήγορη.
  OxygenOSLogo
  Από όλο αυτό, πέρασε αδιάφορα η σύνθεση της ομάδας. Η κινητήρια δύναμη της OnePlus ήταν η αγάπη των καταναλωτών της για την CyanogenMod Rom. Από την στιγμή που δε θα υπάρχει η Cyanogen, θεωρούμε ότι θα αντιμετωπίσει μία κρίση ταυτότητας μέχρι να ξαναβρεί τα πατήματά της και να συνεχίσουν οι καταναλωτες να πιστεύουν στο brandname της.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Τα Samsung Galaxy Note 4 και Note 3 με Snapdragon αναβαθμίζονται σε Android Lollipop στην Ευρώπη και πιθανόν το Note II


  Η έκδοση Android 5.0 Lollipop λόγω των πολύ καλών χαρακτηριστικών του όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι αλλά και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά είναι κάτι που οι χρήστες του Android θα θέλανε για τα smartphone τους. Πόσο μάλλον για τους κατόχους των Samsung Galaxy Note.

  Έτσι λοιπόν έχουμε ευχάριστα νέα μιας και οι κάτοχοι των Samsung Galaxy Note 3 και Note 4 με κωδικούς συσκευών N9005 και SM-N910F αντίστοιχα τα οποία έρχονται με Snapdragon και όχι με Exynos, ξεκίνησαν να αναβαθμίζονται σε Android 5.0 Lollipop στην Ευρώπη. Βλέπουμε ότι η αναβάθμιση ξεκίνησε και για τα δύο την ίδια χρονική στιγμή και ο λόγος είναι ότι το Note 3 είχε αργήσει αρκετά στην αναβάθμισή του οπότε η Samsung αποφάσισε να προωθήσει τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα.

  Τέλος, υπάρχει μία επίσης πιθανότητα η έκδοση Android 5.0 Lollipop να έρθει και στο Samsung Galaxy Note II κάτι που αν πραγματοποιηθεί, θα σκορπίσει αρκετά χαμόγελα.

  πηγή πηγή1

  ”Περισσότερα...”

  Η Lenovo θα αναβαθμίσει κάποια smartphone της σε Android Lollipop 5.0 στο δεύτερο τρίμηνο

  Lenovo Vibe Z2 Pro, Vibe X2, P70 and others will be updated to Android 5.0 Lollipop next quarter
  Πρόσφατα η Lenovo αποκάλυψε μία λίστα με smartphone που θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop 5.0 στο δεύτερο τρίμηνο του χρόνου και περιλαμβάνει τα A5000, A6000, P70, S90,Vibe X2, Vibe Z2 και Vibe Z2 Pro. Όλα τα παραπάνω μοντέλα μέχρι πρόσφατα ερχόντουσαν με Android Kit Kat  και με της Lenovo UI.
  Η  Lenovo αναφέρει πως οι ενημερώσεις των συσκευών θα γίνουν στις συσκευές που έχουν αγοραστεί από κάποιον επίσημο reseller. Τέλος, οι συσκευές P90 και Vibe X2 Pro δεν υπήρχαν στην λίστα ενημέρωσης γιατί θα έρθουν με Android Lollipop 5.0

   

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Αναβαθμίζεται το OnePlus One στην τελευταία έκδοση CyanogenMod11s 05Q


  Μόλις 2 ημέρες πριν τα αποκαλυπτήρια για τη νέα Rom Oxygen Os της OnePlus που θα χρησιμοποιεί για το OnePlus One, έρχεται σήμερα η αναβάθμιση OTA από την CyanogenMod που είναι στην έκδοση 11S 05Qκαι έχει ώς βάση ακόμη το Android Kit Kat 4.4.4
  Σε αυτή την αναβάθμιση βρίσκουμε αρκετές διορθώσεις bug καθώς επίσης έχουμε το πληκτρολόγιο SwiftKey να είναι πια προεπιλεγμένο και δεν χρειάζεται να κατέβει ξεχωριστά από το Play Store.
  Παρακάτω παραθέτουμε το changelog.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Η αναβάθμιση του LG G Pro 2 σε Android 5.0.1 Lollipop πάει Ευρώπη

  LG G Pro 2 starts getting Lollipop 5.0.1 over-the-air in EuropeΠριν περίπου λίγο καιρό, σας είχαμε ενημερώσει ότι το LG G Pro 2 αναβαθμίστηκε σε Lollipop ξεκινώντας από την Ν.Κορέα και τώρα μαθαίνουμε πως ξεκίνησε και το ταξίδι της αναβάθμισης και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία.
  Η νέα αυτή αναβάθμιση έχει μέγεθος 640MB και περιλαμβάνει την Android Lollipop 5.0.1 έκδοση το οποίο έχει ανανεομένο UI όπως ακριβώς υπάρχει στο LG G3.

  Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε σε ποιες άλλες περιοχές θα αναβαθμιστεί το LG G Pro 2 αλλά θεωρούμε ότι σταδιακά θα πάει και σε άλλες περιοχές και της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Η αναβάθμιση αυτή περιέχει και μερικά διορθωμένα bug που μπορεί να προέκυψαν από την αναβάθμισή του στην Ν. Κορέα.


  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το Moto G δεύτερης γενιάς εμφανίζεται με Android Lollipop 5.1

  Motorola Moto G with Android 5.1 on board
  Σας είχαμε γράψει χθες ότι η Google χωρίς την χρήση κάποιου event, ανακοίνωσε έμμεσα την νέα έκδοση Android Lollipop 5.1 η οποία εμφανιζόταν για τις 3 συσκευές του προγράμματος Android One.
  Τώρα έχουμε και μία συσκευή ακόμα που τρέχει την νέα έκδοση και η οποία δεν είναι Nexus συσκευή αλλά μία συσκευή της Motorola. Ναι, η Motorola συνεχίζει τις άμεσες ενημερώσεις της και ξεκινάει με το Moto G δεύτερης γενιάς.
  Αναμένουμε τώρα την δεύτερη συσκευή της Motorola που ενδεχομένως να είναι το moto E.

   

  πηγή πηγή1

  ”Περισσότερα...”

  O CEO της OnePlus επιβεβαίωσε ότι στις 12 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το Oxygen Os

  422f89d7jw1eoz4add911j20qo0qoaav

  Πριν λίγο καιρό έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το τι λειτουργικό θα χρησιμοποιεί η OnePlus και δεν είναι άλλο από το Oxygen Os μιας και οι σχέσεις με την Cyanogen πάγωσαν λόγω συμφωνίας της δεύτερης με κατασκευαστή από την Ινδία. Από τότε δεν είχαμε κάποια πληροφορία για το πως θα είναι, μέχρι πρόσφατα όπου εμφανίστηκαν κάποια screenshots που δεν μας λέει και πάρα πολλά.

  Πέρα τον παραπάνω Screenshot, οι διαρροές λέγανε ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου. Απλά περιμέναμε κάποια επίσημη τοποθέτηση για αυτό και δεν μας απογοήτευσε μιας και ο CEO της OnePlus Pete Lau μέσα από το Weibo ( το tweeter της Κίνας που είναι πολύ δημοφιλές) πόσταρε μία φωτογραφία που ουσιαστικά είναι η ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το Oxygen Os.

  Να πούμε ότι κάτοχοι του OnePlus One περιμένουν πως και πως για τη Rom που θα ανακοινώσει μιας και θα είναι αυτή που υφίσταται και στις μελλοντικές συσκευές της εταιρίας.
   
   

  πηγή πηγή1

  ”Περισσότερα...”

  Η HTC δήλωσε ότι δε θα καταφέρει να τηρήσει την δέσμευση της για την αναβάθμιση Lollipop στις συσκευές της εντός 90 ημερών

  HTC will miss its 90-day Android Lollipop update goal for some One (M8) and (M7) variants
  Όταν ανακοινώθηκε η νέα έκδοση Android 5.0 Lollipop, μετά από λίγο βγήκε η HTC και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει στις συσκευές της την αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop εντός 90 ημερών.

  Βλέποντας η HTC ομως ότι βγαίνει εκτός χρονοδιαγράμματος, βγήκε σήμερα ο product managar Mo Versi των ΗΠΑ και μέσω ενός tweet, ανακοίνωσε ότι δε θα καταφέρει η HTC να τηρήσει το χρονικό διάγραμμα των 90 ημερών γα την αναβάθμιση των συσκευών της στην έκδοση Android 5.0 Lollipop.

  Στην ιστοσελίδα τους, αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια των εργασιών για να φτιάξουν την ROM βασισμένη στο Lollipop, συνάντησαν κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθούν τα λύσουν σε συνεργασία με την Google και όποιες διορθώσεις γίνανε στον κώδικα με τις πρόσφατες ενημερώσεις να τις εισάγουν στην ROM από την HTC. Επιπλέον, τα πιστοποιητικά και τα τέστ της ROM απαιτούσαν χρόνο με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμοι οι ROM μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.
  Η έκδοση που δεν έχει πάρει ακόμα την αναβάθμιση είναι τα one M7 και κάποια one Μ8.

  πηγή πηγή1

  ”Περισσότερα...”

  Το LG G Pro 2 αναβαθμίζεται στο Android 5.0 Lollipop ξεκινώντας από την Κορέα

  LG G Pro 2 gets its Android 5.0 Lollipop update (starting in Korea)
  Όταν διατέθηκε στο κοινό η τελευταία έκδοση Android 5.0, μετά από λίγο καιρό ξεκίνησαν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους στην τελευταία έκδοση. Το ίδιο έγινε και για την LG μόνο που αναβαθμίστηκε το LG G3.

  Όλα αυτά μέχρι πρότινος, μιας και το LG G Pro 2 είναι η δεύτερη συσκευή της εταιρίας που ξεκίνησε την αναβάθμισή της στην τελευταία έκδοση Android 5.0 Lollipop.
  Η αναβάθμιση ξεκίνησε από την Κορέα και συγκεκριμένα απευθύνεται σε 3 εκδόσεις, την  LG-F350S, LG-F350K, και LG-F350L.

  Αναμένουμε μετά σιγά σιγά η αναβάθμιση να προχωρήσει και σε άλλες χωρές και ελπίζουμε σε αυτό το διάστημα να αναβαθμιστούν και τα  G2, G3 s / Beat, G3 Stylus, και το G Vista.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Samsung Galaxy S4 αναβαθμίζεται στο Android 5.0 Lollipop στην Ρωσία

  Galaxy-S5-Google-Play-Edition-Android-5-Lollipop-Feature-190-140
  Πριν μερικές μέρες είδαμε το Samsung Galaxy Note 3 να αναβαθμίζεται στην έκδοση Android 5.0 Lollipop στην Ρωσία. Τώρα είναι σειρά του Samsung Galaxy S4(GT-I9500)  να αναβαθμιστεί στην έκδοση Android 5.0 στην Ρωσία.

  Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1049MB λόγω ότι είναι μεγάλη η αλλαγή της έκδοσης του Android μιας και προσφέρει πλήθος νέων δυνατοτήτων και σχεδιαστικά αλλά και λειτουργικά. Ένα από αυτά είναι η υιοθέτηση του Material design όπως επίσης η χρήση του Art σαν προεπιλεγμένο runtime.

  lollipop-s4-russia

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Ξεκινάει η αναβάθμιση σε Android Lollipop για το Samsung Galaxy Note 3 από την Ρωσία

  Samsung-Galaxy-Note-4-Android-Lollipop-Large-325-205
  Μια ευχάριστη είδηση μάς ήρθες χθες από την Ρωσία, όπου οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Note 3 ξεκίνησαν να δέχονται αναβάθμιση στην έκδοση Android Lollipop 5.0 πριν ακόμα να την πάρει ο πιο μεγάλος αδερφός, το Samsung Galaxy Note 4.

  Ο κωδικός του build αυτού από την Touchwiz Android Lollipop έκδοση είναι η N900XXUEBOA6 και απευθύνεται σε συσκευές με κωδικό συσκευής SM-N900.
  Η αναβάθμιση αυτή είναι τεράστια μιας και αλλάζει γενικά όλο το Android που σε συνδυασμό με το Touchwiz δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα και μια ανάσα ανανέωσης. Ένα παράδειγμα είναι ότι το Samsung Store όπως και οι εφαρμογές της Samsung έχουν επανασχεδιαστεί με βάση το material style για να υπάρχει μια αρμονία.
  Αναμένουμε σύντομα την αναβάθμιση και για το Samsung Galaxy Note 4.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Το HTC One (M8) αναβαθμίζεται επιτέλους στην Android Lollipop


  Ύστερα από αρκετό καιρό αναμονής και ένα μήνα σχεδόν πριν την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας, έρχεται η αναβάθμιση του HTC One (M8) στην τελευταία έκδοση Android που προσφέρει η HTC.
  Οι αλλαγές σχετίζονται σε ότι νέο προσφέρει το Android Lollipop όπως οι ειδοποιήσεις ,πρόσφατες εφαρμογές μαζί με το material style, σήμα κατατεθέν της νέας έκδοσης καθώς και πολλές βελτιώσεις σε λειτουργικό επίπεδο που δεν είναι εύκολα αντιληπτό από τον χρήστη όπως η χρήση του art σαν προεπιλεγμένο runtime παραμένοντας στυλιστικά ανέπαφο το Sense UI.
  HTC One (M8) is now receiving Android 5.0 Lollipop with Sense UI at long last

  Το Update θα έχει μέγεθος 780MB, οπότε καλό θα είναι να έχετε φορτισμένη μπαταρία την στιγμη που σας έρθει αυτόματα ή μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις και έλεγχος για ενημερώσεις.
  Ευχαριστηθείτε το.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Samsung Z1: Το πρώτο Tizen smartphone


  Άργησε αλλά τα κατάφερε. Ύστερα από τόσες αναβολές για την παρουσίαση του πρώτου

  του smartphone με Tizen OS, τα κατάφερε χθες ανακοινώνοντάς το με όνομα Samsung Z1 ξεκινώντας την διάθεσή του στην Ινδία.
  Πάμε να δούμε τι προσφέρει αυτή η Tizen πρόταση της Samsung.

  Το Samsung Z1 έρχεται με οθόνη 4 ιντσών 480x800 ανάλυσης, στο εσωτερικό του βρίσκουμε επεξεργαστή 4-πύρηνο στα 1.2GHz, 768MB RAM, 4GB εσωτεριή χωρητικότητα με επέκταση στα 64GB με χρήση microSD, κάμερα 3.1MP η οπίσθια και 0.3MP η εμπρόσθια και μπαταρία χωρητικότητας 1500mAh. Σύμφωνα με την Samsung το Tizen OS είναι ένα ελαφρύ λογισμικό που προσφέρει ευχάριστη εμπειρία χρήσης.
  Η παραγγελίες στην Ινδία ξεκίνησαν χθες και το κόστος της συσκευής θα είναι στα 90$.
  Θεωρώ ότι το Android One θα το βρει απέναντί της και ειδικά με τις συσκευές που διαθέτει, με πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και επιπλέον έχουν το πλεονέκτημα της επίσημης υποστήριξης από την Google.  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  HTC One (M8) εμφανίζεται σε βίντεο να τρέχει Android Lollipop 5.0.1 και με Sense UI

  23
  Όπως μας έχει ενημερώσει η HTC, οι συσκευές της θα

  ξεκινήσουν με το νέο έτος να παίρνουν σιγά σιγά την αναβάθμιση σε Android Lollipop.
  Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως θα είναι η έκδοση Android Lollilop στο HTC One (M8) μαζί με Sense UI.
  Οπότε, πάρτε μια γεύση για το πως θα είναι η τελική έκδοσή του που θα ανακοινωθεί τέλος του μήνα.

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  Android Lollipop στο OnePlus One

  Color OS V1 2 0 ROM

   

  Με την νέα χρονιά, η One Plus πρόσφερε στους κατοχους τους, ένα early build της 5.0 έκδοσης Android. Συγκεκριμένα είναι

  ”Περισσότερα...”

Για την καλύτερη εμπειρία χρήσης με το site μας, συμφωνείτε με την χρησιμοποίηση Cookies Περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close