Development

  Φέρτε το Portrait Mode στις συσκευές που τρέχουν Android 8.0 Oreo


  Ένα από τα πιο αξιοζήλευτα πράγματα που κυκλοφορούν στις Android συσκευές είναι η εκπληκτική λειτουργία του Portrait Mode στο Google Pixel 2. Είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα θέλαμε να έχουμε και δεν απαιτείται η χρήση έξτρα hardware. Αυτό γίνεται με το Google Camera API και με το HDR όπου αναλαμβάνει σε επίπεδο λογισμικού να κάνει αυτό που ο ανταγωνισμός προσπαθήσει να κάνει με χρήση έξτρα καμερών.

  ”Περισσότερα...”

  Κάντε πιο γρήγορη την εφαρμογή της κάμερας στα Nexus 5X και Nexus 6P με αυτή την τροποποιημένη εφαρμογή

  download (4)
  Από την στιγμή που ανακοινώθηκε οι Google Pixel συσκευές, ένας ευχάριστος πονοκέφαλος έχει σημιουργηθεί στις τάξεις των developer που είναι κάτοχοι είτε Nexus 5X είτε Nexus 6P και ο λόγος είναι η αποκλειστικές λειτουργίες που έχουν οι Pixel συσκευές έναντι των Nexus. Είχαμε δει λίγες μέρες πιο πριν την ενεργοποίηση του Night Mode

  ”Περισσότερα...”

  Το Android 7.1 Nougat έχει μία κρυφή λειτουργία, το Partial Screenshot

  nougat

  Το XDA είναι μία μεγάλη κοινότητα developer πάνω στο Mobile λογισμικό. Αυτή την φορά βρήκαν κάτι θαυμάσιο που ενδεχομένως να το δούμε σε μελλοντικό Update στο Android 7.1 Nougat ή πολύ πιθανόν στην επόμενη έκδοση του Android που πιθανότατα θα λέγεται στην αρχή Android M και σχετίζεται με τα screenshot που παίρνουμε από τις Android συσκευές μας.

  ”Περισσότερα...”

  Μελλοντική συγχώνευση του Hydrogen OS και Oxygen OS για γρηγορότερες ενημερώσεις στις OnePlus συσκευές

  ap_resize.php1
  Ένα από τα πιο συχνά αιτήματα των καταναλωτών απέναντι στις εταιρίες smartphone, είναι να υπάρχει ταχύτερη αναβάθμιση των συσκευών τους στην τελευταία έκδοση Android. Οι κάτοχοι OnePlus δεν αποτελούν εξαίρεση.

  ”Περισσότερα...”

  Επίσημη παντρειά του Raspberry Pi με Android με ανέβασμα AOSP κώδικα

  raspberry-pi-android-support-google
  Όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο με Linux, μία φθηνή επιλογή υπολογιστή είναι αυτή χάρη στο Raspberry Pi Project όπου με 40€ ουσιαστικά έχεις υπολογιστή που σαν σκοπό είχε να καλύψει ανάγκες σχολείου με το μικρότερο δυνατό κόστος, και το κατάφερε.

  ”Περισσότερα...”

  Ενεργοποιούμε το freeform, για να έχουμε Windows στο Android N

  Android-N-freeform-ui-multi-window-desktop-Chrome-Google
  Πριν λίγες ημέρες είχαμε την πρώτη ενημέρωση για το Android N Developers Preview και σιγά ανακαλύπτουμε και βλέπουμε στην πράξη καινούργια πράγματα τα οποία είναι άκρως ενδιαφέροντας. Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε μία κρυφή λειτουργία με την οποία έχουμε τα windows στο Android N.

  ”Περισσότερα...”

  Remix OS, ότι καλύτερο σε Android για PC

  image

  Το project Android x86 ήταν μέχρι πρότινος ότι καλύτερο μπορούσε να υπάρξει ωστε να έχουμε Android σε υπολογιστές κάτι που αλλάζει πια με το Remix OS.

  ”Περισσότερα...”

  Ανακοινώθηκε το OxygenOS από την OnePlus


  Υστερα από μήνες αναβολής της πρώτης εμφάνισης του OxygenOS και διάθεσή της στους κατόχους OnePlus, ανακοινώθηκε χθες το OxygenOs

  ”Περισσότερα...”

  Η ομάδα της SlimRom έφτιαξε τα πρώτα Alpha builds της SlimLP


  Τέλη Δεκεμβρίου, η ομάδα της SlimRom είχε ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για την δημιουργία Lollipop based ROM. Τότε το όνομα που θα χρησιμοποιεί για το Lollipop είναι SlimLP. Ουσιαστικά είναι το πάντρεμα του Slim+Lollilop όπως είχε γίνει και με την προηγούμενη έκδοση Kit Kat που είχε όνομα SlimKat.

  Μετά από 2 δύο μήνες έχουμε τα πρώτα alpha builds όπου κάθε βδομάδα ορισμένες συσκευές θα μπορούν να πέρνουν ενημερώσεις και σε κάθε ενημέρωση θα ενημερώνεται η λίστα των συσκευών που θα υποστηρίζονται. Στην παρούσα φάση οι συσκευές όπου είναι διαθέσιμο το Alpha bulid SlimLP είναι τα

  • amami
  • honami
  • togari
  • m7,m7spr,m7vzw
  • m8
  • d800,d801,d802,d803,ls980,vs980
  • d2att,d2spr,d2usc,d2vzw
  • jflteatt,jfltetmo,jfltecan,jfltespr,jflteusc,jfltevzw,jfltexx
  • trltecan,trltetmo,trltespr,trlteusc,trltevzw
  • falcon,peregrine
  • ghost
  • mondrianwifi
  • skyroket
  • hercules
  • hammerhead
  • shamu
  • mako
  • manta
  • deb
  • flo
  • grouper

  Αναμένουμε όπως γίνεται πάντα νέες ενημερώσεις της Rom καθώς και προσθήκη νέων συσκευών.

   

  πηγή

   

  ”Περισσότερα...”

  Paranoid Rom Android 5.0.2 Lollipop

  Paranoid Android based on Android 5.0.2 Lollipop is now out for a surplus of devices
  Αρκετοί χρήστες Android θέλοντας να βελτιώουν την εμπειρία χρήσης και τις δυνατότητες του smartphone τους, πηγαίνανε και βάζανε custom Rom οι οποίες σύμφωνα με τους δημιουργούς έχουν βάσει τον AOSP κώδικα και βάζοντας δικές του πινελιές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Cyanogen ROM η οποία είναι πάρα πολύ γνωστή για τις αξιόπιστες ROM της.

  Ένα άλλο παράδειγμα υφίσταται πριν την ανακοίνωση του Android 5.0 Lollipop από την Google, είχε δώσει τον AOSP κώδικα λίγες βδομάδες πιο πριν και έτσι με βάση αυτό είχε εμφανιστή η πρώτη custom rom για το Galaxy Nexus που η Google “έκοψε” από τις επόμενες ενημερώσεις της. Πρόσφατα βγήκε η CM12 έκδοση για Lollipop ενώ πριν 3 μέρες έκανε την εμφάνισή της η Paranoid Custom Rom η οποία θεωρείται το αντίπαλο δέος της Cyanogen.

  Μας πληροφορούν ότι η νέα τους custom Rom έχει βάσει τον AOSP 5.0.2  και η μέχρι τώρα λίστα συσκευών που υποστηρίζει είναι τα OnePlus One, Oppo Find5, Find7, Find7 s, N1, Google Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2012), Nexus 7 (2013), Galaxy Nexus και Nexus 10.Σίγουρα, όσο θα περνάει ο καιρός θα εμφανίζονται και άλλες συσκευές που θα υποστηρίζουν την νέα έκδοση της custom Rom.

  Τα χαρακτηριστικά της Paranoid ROM είναι ότι όπως είπαμε και πιο πάνω έχει βάσει τον AOSP 5.0.2 τον οποίο τον βελτιώσανε, τοποθετώντας μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν την εμπειρία και την ευχρηστία χρήσης της συσκευής σας όπως το CM12 theme engine. Οι βελτιώσεις στον κώδικα του AOSP δεν θα φανεί στο χρήστη ώστε να του δημιουργήσει μια πολύ διαφορετική αίσθηση, απλά είναι μερικές τροποποιήσεις που η ομάδα της Paranoid θεωρούσε πως έπρεπε να γίνει προς την κατεύθυνση της βελτιστοποίησης της ROM. Αναμένουμε και στο εγγύς μέλλον περισσότερα χαρακτηριστικά.

  πηγή πηγή1

  ”Περισσότερα...”

  Επίσημη υποστήριξη Android One συσκευών από την CyanogenMod

  cm12 android one
  Ύστερα από την ανακοίνωση του προγράμματος Android One από την Google που σκοπό είχε να φέρει το Android σε συσκευές χαμηλού κόστος με σκοπό να αυξήσει το μερίδιο χρήσης ακόμα περισσότερο, έχουμε πλεον

  CyanogenMod 11 bulids τα οποία είναι έκδοσης Kit Kat και διαθέσιμα για τις 4 Android One συσκευές. Τα Cm12 builds δεν είναι ακόμα έτοιμα αλλά είναι στο δρομο.
  Με αυτήν την ανακοίνωση έχουμε παράλληλα την υποστήριξη των MediaTek επεξεργαστών, που μέχρι πρότινος ήταν εξαιρετικά δύσκολο για κάποιο developer να φτιάξει κάποια rom.
  Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως το Android ήρθε να παραμείνει και σε αυτό συμβάλει και η CyanogenMod που μαζί θα κατακτήσουν το mobile κοινό ακόμα και σε μη ανεπτυγμένες χώρες.
  Καλό φλασάρισμα!!!

  πηγή

  ”Περισσότερα...”

  HTC HD2 είναι ακόμα ζωντανό 5 χρόνια τώρα τρέχοντας Android Lollipop

  htc hd2 lollipop

  Το Android είναι ένα λειτουργικό που δεν έχει σύνορα ή περιορισμούς. Αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά σε κάθε ευκαιρία. Ένα απλό παράδειγμα είναι το Samsung Nexus S που ξεκίνησε με την 2.3 και μέχρι πρότινος είναι στην 4.4. Τώρα έχουμε το HTC HD2 του οποίου η πορεία είναι ακόμη εντυπωσιακότερη. Το τηλέφωνο αυτό ξεκίνησε με Windows Mobile Professional (6.5), του βάλανε να τρέχει Firefox, Windows RT, Ubuntu Touch και Android. Τώρα το βλέπουμε να τρέχει Lollipop 5.0.1 το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία του μέσα από διάφορα λειτουργικά συστήματα. Ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο όπου αρκετά πράγματα δεν δουλεύουν ακόμα καλά αλλά με επιμονή και δουλειά από τον Developer, σύντομα θα είναι πλήρως λειτουργικό για καθημερινή χρήση.
  Με την ευκαιρία αυτή, όπως γράψαμε και πιο πάνω, το Android όντας λειτουργικό ανοιχτού κώδικα, μπορεί να προσφέρει στην κάθε συσκευή την ευκαιρία να τρέχει την τελευταία του έκδοση απροβλημάτιστα με hardware τουλάχιστον 5ετίας.
  Είναι βέβαιο και φαίνεται από αυτή την προσπάθεια, ότι το λειτουργικό είναι αυτό που αναδεικνύει μια συσκευή και όχι το ίδιο το hardware. Το λειτουργικό σύστημα είναι η πνοή που χρειάζεται μια "παλιά" συσκευή που μπορεί να θεωρείται "απαρχαιωμένη" ή "ανώφελο να χρησιμοποιηθεί".

  πηγή πηγή1

  ”Περισσότερα...”

  CyanogenMod: Τα πρώτα CM12 builds εμφανίστηκαν

  cyanogenmod 12

  Το νέο έτος ξεκίνησε με πολλά νέα μοντέλα smartphone, αλλά χωρίς το λειτουργικό είναι ελλειπή. Ιδιαίτερα για τους φίλους του Android που αρέσκονται στο να φλασάρουν ROMS ώστε να έχουν το smartphone τους στα μέτρα τους. Αυτό που έλειπε εδώ και καιρό είναι ότι μετά την ανακοίνωση του Lollipop, η CyanogenMod δεν είχε καταφέρει να βγάλει Lollipop based ROM.
  Αυτό όμως εξαλείφθηκε μιας και την Δευτέρα ανακοίνωσε το CM12 για πλήθος συσκευών. Η CM12 είναι nightly build οπότε μπορεί ακόμα να έχει κάποια προβληματάκια όσοι την δοκιμάσετε. Η ίδια η CyanogenMod τοποθετεί σε ποσοστό 85% την ολοκλήρωση της CM12. Επίσης, μέσα στο μήνα υπόσχεται να προσθέσει και άλλες συσκευές που θα μπορούν να πάρουν την CM12 και επιπλέον σε αυτό το διάστημα, θα μεταφέρει λειτουργίες από την CM11 στις οποίες θα δώσει ένα material στυλ.
  Η CyanogenMod πέρα από την υλοποίηση όλων των παραπάνω, θα πάει και ένα βήμα παραπάνω μιας και μας αναφέρει στην δημιουργία όπως θερμοκρασία οθόνης, νέα εφαρμογή Messaging καθώς και κάποια tweeks για τον καιρό στην status bar.
  Μέχρι στιγμής η CM12 είναι διαθέσιμη σε 31 συσκευές και κάθε μέρα η λίστα θα μεγαλώνει. Μπορείτε από το παρακάτω link να επιλέξετε την συσκευής και να φλασάρετε την νέα Rom.
  Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει από τις CM11 Μ11, CM11 nightlies σε CM12 χωρίς να γίνει wipe.
  CM12 download link 

   

  Πηγή

  ”Περισσότερα...”


  Πως κάνουμε PIP χρησιμοποιώντας το Google Chrome


  Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Android 8.0 Oreo που είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι το PIP ( Picture in Picture). Αυτό το είχαμε δει πρώτα στην εφαρμογή Youtube όπου το τρέχων βίντεο συρρικνόταν σε μικρό παραθυράκι κάτω δεξιά και μετά μπορούσες να κάνεις αναζήτηση στην βιβλιοθήκη του Youtube για να επιλέξεις ένα νέο βίντεο για να παρακολουθήσεις.

  ”Περισσότερα...”

  Προετοιμάζουμε την συσκευή μας για factory reset, κάνοντας Backup τα πάντα


  Κάποιες από τις δυσκολίες που υπάρχουν στο Android, σχετίζεται με τις low-entry συσκευές ή τις μεσσαίες που λόγω των περιορισμένω τεχνικών χαρακτηριστικών τους, παρατηρούμε πως μετά το πρώτο εξάμηνο ή και έτος, αρχίζει να μη λειτουργεί καλά η συσκευή μας. Σε προηγούμενο post μας είχαμε αναλύσει κάποιες περιπτώσεις που μπορεί η συσκευή μας να "σερνεται" και πως μπορούμε με μερικά κολπάκια, να ζωντανέψει λίγο.

  ”Περισσότερα...”

  Εγκαταστήστε το Bixby στο Samsung Galaxy S7 και σε παλιότερα μοντέλα


  Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία ήρθαν με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 και S8+ , είναι ο Bixby, ο νέος ψηφιακός προσωπικός βοηθός της Samsung. Με τον συγκεκριμένο βοηθό ουσιαστικά έχουμε την απάντηση στον Google Assistant που ήταν προνόμιο των Google Pixel συσκευών. Ο νέος ψηφιακός βοηθός ενεργοποιείται είτε με ένα κουμπί που εισήγαγε η Samsung στα S8 και S8+ είτε με την φωνή.

  ”Περισσότερα...”

  Quick Tip: Πως να αντιγράψετε γρήγορα μία διεύθυνση στον Chrome

  Chrome copy URL
  Ένας από του μικρούς πονοκεφάλους που αντιμετωπίζουμε στις συσκευές μας είναι η αντιγραφή και η επικόλληση διάφορων πραγμάτων που βρίσκουμε σε διάφορες ιστοσελίδες. Σκοπός μετά είναι να τις κοινοποιήσουμε είτε στα social media είτε να το στείλουμε με email ή ακόμα να στείλουμε το σύνδεσμο σε φίλους μας μέσω WhatsApp, Viber, Messenger. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που χρησιμοποιούσαμε μέχρι πρότινος ήταν ανοίγοντας την ιστοσελίδα στον Chrome, να πατήσουμε πάνω στην μπάρα διευθύνσεων και να επιλέξουμε το όλο link. Όλο αυτό με την ευχή να μη γίνει τίποτα στραβό και δεν επιλέξουμε κάποιο γράμμα που μπορεί να μας κοστίσει να δώσουμε λανθασμένο Link.

  ”Περισσότερα...”

  Πως να δώσω μία ευκαιρία στην Android συσκευή μου πριν την πετάξω;

  Android maintenance
  Σχεδόν κάθε δύο χρόνια περίπου, ο Android χρήστης ξεκινάει σιγά σιγά το σαφάρι για την επόμενη συσκευή του. Ποιος είναι όμως ο λόγος που τον κάνει να πιστεύει ότι η συσκευή του έπιασε ταβάνι; Εδώ θα το εξερευνήσουμε λιγάκι αναφέροντας τις παραμέτρους που μία συσκευή θεωρείται παλιά ή αδύναμη.

  ”Περισσότερα...”

  Ενεργοποιούμε τον Google Assistant σε οποιαδήποτε συσκευή που τρέχει Nougat

  Google Assistant Mod androidmagazine.gr
  Πάνε σχεδόν τρεις μήνες από την έλευση των Google Pixel συσκευών καθώς και του Android 7.0 Nougat. Οι Google Pixel συσκευές ήρθαν με κάποια αποκλειστικά χαρακτηριστικά τα οποία θα τα θέλαμε. Όσο πέρναγε ο καιρός, αρκετοί developers κάνανε φιλότιμες προσπάθειες για να φέρουν κάποια ή και όλα τα χαρακτηριστικά και στις μη Google Pixel συσκευές. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ο Google Assistant, ο προσωπικός βοηθός του καθενός μας στην παλάμη του χεριού μας. Στην αρχή σάς είχαμε γράψει ότι τον Google Assistant μπορούμε να το τρέξουμε στις Nexus συσκευές μας που τρέχει Android 7.0 Nougat αλλά και για αυτές τις συσκευές που τρέχουν Android 6.0 Marshmallow με χρήση Xposed Framework.

  ”Περισσότερα...”

  Αποφύγετε την κίνηση στους δρόμους με την βοήθεια του Google Maps

  Google Maps Traffic
  Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία πριν τα Χριστούγεννα και αυτό σημαίνει ένας νέος πονοκέφαλος για τους οδηγούς στους δρόμους των μεγαλουπόλεων. Ο λόγος είναι πως με το νέο εορταστικό ωράριο, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, οπότε περισσότερος κόσμος στους δρόμους που πάει για ψώνια. Παρ'ότι ξέρουμε το ωράριο των καταστημάτων, δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει οι δρόμοι καθώς πηγαίνουμε στις δουλειές μας ή για ψώνια. Για αυτό το λόγο η Google μας δίνει πολύτιμη βοήθεια μέσω του Google Maps και συγκεκριμένα με την υπηρεσία της κίνησης στους δρόμους (traffic).

  ”Περισσότερα...”

  Ενεργοποιούμε το Night Mode στο Nexus 6P που τρέχει την Developer Preview 7.1 Nougat

  Google-Nexus-6P-Review-TI Οι τελευταίες Nexus συσκευές που ακόμα προσπαθούν πάρουν τις τελευταίες ενημερώσεις από την Google, τους δημιουργούνται αρκετά προβλήματα. Παρ'ότι η Google έδωσε πιο γρήγορα την Android 7.1 Developer Preview έκδοση για τις Nexus συσκευές, ήδη αν και είναι γνωστό θα υπάρχουν κάποια bugs μέχρι την επίσημη και σταθερή έκδοση για το Nexus 6P, Nexus 5X και Pixel C. Ένα από αυτά είναι η εξαφάνιση του Night Mode που υπάρχει ήδη στις Google Pixel συσκευές για την έκδοση Android 7.1 Nougat στο Nexus 6P.

  ”Περισσότερα...”

  Κάντε μαγικά χρησιμοποιώντας ξόρκια του Harry Potter στο Google Now

  Harry-Potter-spells-added-to-Okay-Google-Android-voice-searches
  Όπως συνηθίζεται, αρκετές εταιρίες συνεργάζονται με κινηματογραφικούς κολοσούν για προώθηση των νέων ταινιών. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι όταν ήταν να βγει ταινία με το Batman ή με τον Iron Man που η Samsung με την εταιρία παραγωγής συνεργάστηκαν για αυτή την έκδοση. Έτσι φέτος έχουμε μία συνεργασία της Google με την Warner Bros με σκοπό την προώθηση της ταινίας "Fantastic Beasts and Where to Find Them" όπου έχουμε τροποποίηση στον κώδικα του Google Now. 

  ”Περισσότερα...”

  Διαθέσιμος ο Google Assistant και για Marshmallow συσκευές χάρη στο Xposed Framework

  index
  Χθες σάς είχαμε αναφέρει πως μπορεί κάποιος με συσκευή Android 7.0 Nougat και πάνω να ενεργοποιήσει τον Google Assistant που είναι μία αποκλειστικότητα της Google στις Pixel μόνο συσκευές. Τώρα μάς έρχεται πάλι από το XDA η δυνατότητα να ενεργοποίησουμε τον Google Assistant και για συσκευές που τρέχουν Android 6.0 Marshmallow και πάνω.

  ”Περισσότερα...”

  Ενεργοποίηση του Google Assistant σε συσκευές που δεν είναι Google Pixel αρκεί να τρέχει Android 7.0 Nougat

  Google-Allo
  Στην πρόσφατη ανακοίνωση των Pixel συσκευών που είναι made by Google, η Google μάς παρουσίασε κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τα οποία δυστυχώς για τους κατόχους Nexus συσκευών δε θα τα έχουν ως μία κίνηση αποκλειστικότητας και μοναδικότητας των Pixel συσκευών. Σκοπός της Google ήταν να προσφέρει κάτι νέο και να ξεφύγει από τα στενά όρια που είχαν τεθεί με τη Nexus σειρά. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι το επόμενο επίπεδο του Google Now, είναι ο Google Assistant, ο προσωπικός σας βοηθός, ο οποίος είναι εξατομικευμένος στις δικές σας ανάγκες και είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Google Now. 

  ”Περισσότερα...”

  Κάνουμε Backup των συνομιλιών μας στο WhatsApp και Viber

  whats-app-viber-1-1-720x351
  Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τα οποία η Google αλλά και άλλες εταιρίες δίνουν έμφαση, είναι η ασφάλεια και η δυνατότητα χρήσης cloud χώρου για αποθήκευση δεδομένων μας όπως για παράδειγμα το Google Photos το οποίο μας δίνει απεριόριστο χώρο για να αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες μας.

  ”Περισσότερα...”

  Κάνουμε εγκατάσταση ενός συμβατικού εκτυπωτή στο Google Cloud Print

  google-cloud-print-banner-640x312
  Όλοι έχουμε ακούσει το Google Cloud Print αλλά νομίζω ακόμη δεν έχουμε πλήρως κατανοήσει το μέγεθος της ευκολίας που μάς δίνεται από την Google.

  ”Περισσότερα...”

  Κολλάει η συσκευή σας; Ελευθερώστε χώρο

  image

  Πολλές φορές μάς φαίνεται πως από ένα σημείο και μετά η συσκευή μας έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται όχι και τόσο καλά όπως τότε που την είχαμε πρωτοαγοράσει. Τότε είναι που αρχίζει στο μυαλό μας να περιφέρεται η εντύπωση πως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ήδη την επόμενη συσκευή μας ή μήπως όχι;

  ”Περισσότερα...”

Για την καλύτερη εμπειρία χρήσης με το site μας, συμφωνείτε με την χρησιμοποίηση Cookies Περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close